Tisková zpráva - Investice, která potěší všechny hráče

Investice, která potěší všechny hráče Oblíbený velkoobchodní i maloobchodní prodejce her a herního příslušenství, společnost Surtep, s. r. o., uskutečnil koupí PCHRY.CZ jeden z největších doménových obchodů tohoto roku. A velký potenciál této domény hodlá maximálně využít k provozu nového internetového obchodu. „Máme velké plány s touto doménou a předpokládáme, že tato investice, která se pohybovala ve statisících, nás posune zase o něco dál,“ říká jednatel společnosti Jan Petrus. Nový internetový obchod s moderním designem nabídne aktuální sortiment PC a konzolových her, ale i digitální distribuci herních klíčů a předplacených karet s okamžitým doručením (stažením) ihned po zaplacení. K platbě bude možné využít pohodlné způsoby platby, ať už klasicky dobírkou, online platebními kartami, Paypalem nebo bankovním převodem. Velkou výhodou bude i možnost osobního odběru v síti našich partnerů, kteří jsou zárukou znalého personálu, který vždy ochotně poradí. Začínáme s Kladnem, Havířovem, Přerovem a další města budou brzy následovat. Nové informace i lákavé nabídky her můžete sledovat na webových stránkách Surtepu nebo FaceBooku.